LISA! Språkresor

Ungdomar

 
031 - 753 95 75
team@lisa-sprakresor.se
Måndag - Fredag — 09:00 - 18:00

Språkresor för ungdomar 2016

Boka högklassiga språkkurser utomlands för er son eller dotter.

Kontakt: 031 - 753 95 75
LISA-Sprachreisen-Schueler-Englisch-England-Bournemouth-Meer-Sonne-betreutes-Freizeitprogramm-Englischkurs-Schueler-Sommerferien

Kära föräldrar,

Vi har organiserat kvalificerade handledda språkkurser för ungdomar i över 21 år nu, med toppdestinationer i England, Irland, Kanada, Malta, Spanien, Frankrike och Italien. Många av våra språkskolor är förlagda i kuststäder. Med oss kommer ditt barn att lära sig att tala främmande språk flytande. Vi är specialiserade på att hjälpa unga människor förbereda sig inför tentor för grundskolebetyg, eller helt enkelt bara höja sina betyg i skolan. Deras språkkurs utomlands kommer att lägga grunden för en framgångsrik framtida akademisk examen eller en internationell karriär.

LISA! språkresor för tonåringar skiljer sig från mängden eftersom vi välkomnar ungdomar från hela världen, med kontor och rådgivare i många olika länder. På våra språkkurser kommer ditt barn att lära känna ungdomar i sin egen ålder från Europa och hela världen. Tveka inte att skicka oss ett mail team@lisa-sprakresor.se eller ringa (031) 753 95 75 . Tillsammans kommer vi att diskutera din son eller dotter, deras intressen och fritidsnöjen, samt deras framsteg i språkkurser i skolan.  Hur föreställer de själva sin sysselsättning i framtiden?

Efter vår vänliga chatt kommer vi att skicka en eller flera icke-bindande offerter tillsammans med detaljerade råd om vilken destination som vi tycker skulle vara rätt för ditt barn. Med vår hjälp kan din son eller dotter tala ett eller flera främmande språk flytande inom de närmaste åren!

Bästa hälsningar,

Gerri Vihman


Engelska ungdomskurs i Malta

Här finns erbjudande på en 1 vecka lång kurs : 5800 SEK

Datum för kursstart
15.04.2017 - 22.04.2017

Paketet inkluderar:
20 lektioner à 45 minuter gruppundervisning per vecka
Boende familj : i dubblerum med halvpension .
Organiserat fritids- och aktivitetsprogram
Råd och information för resor
Transfer från flygplats till boende
Certifikat vid avslutad kurs

 

Råda
Skicka